AGLOCO ya Hemen Kaydolun, Hemen Kazanmaya Başlayın!

AGLOCO
İnternet kullanıcıları sayesinde Dünyanın en büyük firmaları arasına giren google ve youtube gibi firmalar şimdiye kadar kullanıcıya hiçbir şey vermediler; Agloco buna son veriyor.

Agloco tamamen üyelerinin sahip olduğu bir internet ekonomi ağıdır. Kurucu firma gelirlerinin sadece yüzde onunu alır ve üyelerinin sahip olduğu tek ve ilk firmadır. Agloco ya ortak olmak için üye olmanız (hiçbir aşamada ücret talep edilmiyor) yeterli. Daha sonra firmadaki hissenizi dolayısıyla kazancınızı arttırmak için arkadaşlarınızı üye yapabilirsiniz. Sadece 5 arkadaşınızı üye yaparak aylık 4000 $ (Bu miktar sizin yaptığınız üyelerin performansına ve sizin performansınıza bağlı olarak artabilir veya azalabilir.) kazanabilirsiniz.

Agloco şimdiden google dahil olmak üzere tam 17 reklam network u ve 7 arama motoru ile anlaşma imzalamış durumda.

İnternet dünyasında yaptığımız her şeyin birilerine para kazandırdığını biliyoruz. Agloco bunu değiştirmeyi ve kazanılan paradan kullanıcıların da faydalanmasını sağlamak amacıyla kuruldu.

Agloco Ray Everett Church ve Akshay Mavani tarafından own the internet sloganıyla kurulmuş bir internet reklam ve son birkaç ayda internet dünyasında özellikle yurtdışında hızla yayılan ve en son 700 000 (Mayıs 2007 itibarıyla) üye sayısına ulaşmış bir ekonomik network sistemidir. Agloco yetkilileri Aralık 2007 itibari ile hedeflerinin 10 000 000 üye olduğunu söylüyorlar.


Google'i artik herkes biliyor. Tüm aramalarimizi orada yapiyoruz. Peki ne kadar kazandiklarini biliyor musunuz? 2006 da 10,6 milyar dolar ciro yaptilar. Peki Google i dünya devi yapan bizlere bu paradan birsey veriyorlar mi?

AGLOCO internetteki bu reklam pastasindan önemli bir pay almak üzere kurulan akillica bir program. Sadece reklamdan degil, internetten yapilan satislardan da komisyon kazanacak. Elde edecegi gelirlerin de %90'ini AGLOCO üyeleriyle paylasacak. Üye sayisi çogaldikça gelirleri artacak, gelirleri artikça üyelerine daha çok kazandiracak.

AGLOCO önümüzdeki 1-2 yilda internetin en büyük sirketlerinden biri olmaya aday.

Hmmm. Olabilir sanki. Peki ben ne kadar kazanirim ?

Agloco'ya üye olup, Viewbari kurdunuz. Internette de ayda en az 5 saat vakit harciyorsunuz. Bu sayede adamlarin kasasina ayda yaklasik 11,5 dolar para girecek. Bunun 5 dolarini size verecekler. 6,25 dolarini da sizi öneren üyelere dagitacaklar. Kendilerine de 1,25 dolar kalacak. Burada sizin için para kazanmanin en önemli noktasi yeni üyeler önermek. 5. kademeye kadar altinizdaki üyelerden de para kazanacaksiniz.

Örneklendirirsek: Siz Agloco' ya 10 arkadasinizi üye yaptiniz. Arkadaslariniz sizin kadar çabalamadilar ve herbiri ortalama 3 kişiyi üye yapti. Ve onlar da 3'er kişi diyelim. 5. kademeye kadar bu alt üyelerden siz de gelir elde edeceginiz için aylik geliriniz 1517,5 dolar olur. Kaç kisiyi üye yaparsanız ne kadar kazanacağınızı, Agloco'nun web sayfasında, Member Calculator bölümünde hesaplayabilirsiniz.

Üye olmak için herhangi bir ücret ödeyecekmiyim ?

Üyelik tamamen ücretsiz. Burada internetteki reklam pastasindan AGLOCO ve siz payinizi alacaksiniz.

Erken üye olanlarin kazanci daha fazla olacak.

Google yeterince kazandi. Google kadar olmasa da siz de internette
BURAYA TIKLAYARA KAZANMAYA BASLAYIN ;)




Tek yapmaniz gereken burayı tıklayarak üye olmak Viewbar i indirerek ayda en az 5 saat bu programı çalıstırmak ve arkadaşlarınızı üye yaparak daha çok kazanmak..



internetten para

Agloco ve Ask.com Ödeme Detayları (30 eylül 2007)

Uzun bir aradan sonra AGLOCO hakkında önemli açıklamalar yapmak istiyorum. Öncelikle AGLOCO nun en büyük gelir kaynağı varsayılan arama motoru olarak Ask.com oldu. Viewbar da gördüğünüz bu arama motorundan yapılan aramalar sayesinde de AGLOCO gelir elde etmektedir. AGLOCO üyelerinden aramalarını viewbarı kullanarak Ask.com dan yapmalarını istiyor. İngilizce sayfalarda iyi sonuçlar vermesine rağmen Türkçe aramalarda pek işimizi görmüyor maalesef. Ama yine de AGLOCO nun gelirlerini artırmak istiyorsanız mutlaka kullanmalısınız.

Gelelim en önemli açıklamaya. AGLOCO viewbarı kullanıma sunduğu Haziran ayıyla birlikte üyelere yapılacak ödeme oranlarını 3 ay için açıkladı.

Haziran saat başına : 0.48 $
Temmuz saat başına : 0.42 $
Ağustos saat başına : 0.54 $

Bu ödemeler her ay tamamı yapılmayacak. AGLOCO yine uzun vadeli düşündü ve 10 yıllık(120 aylık) bir ödeme planı çıkardı. Yakın bir zamanda kazançlarımızı üye sayfamızdan da takip edebileceğiz. AGLOCO Bonus ödemelerin de olabileceğini ama yakın bir zamanda böyle bir beklentide olunmadığını açıkladı.

Haziran-Temmuz-Ağustos aylarının bilançosu yaklaşık 100 000$ zarar. Eylül sonunda bu zararın 10 000-15 000 $ olacağı bekleniyor. Agloco Geliştirme ekibine henüz bir ödeme yapılmadı. Şangay daki teknik ekip, Filipinler deki üye hizmetleri ekibi ve server hizmetleri şu anda başlıca giderleri oluşturmaktadır. Ekim ayıyla birlikte AGLOCO nun kara geçme ihtimali yüksek görünüyor. Böylece de ödemelere başlanabileceği öngörülüyor.

Gelirlerini de sürekli artırıyor AGLOCO. Bu da gösteriyor ki saat başına olan rakamlar da yükselecektir. Bizim yapmamız gereken AGLOCO nun üye sayısını artırmak ve Viewbarı kullanarak ASK.COM üzerinden aramalar yapmak.

Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!






'Ne kadar kazanırım' diye soruyorsanız...


Önce üye oluyorsunuz (ücretsizdir) üye olmanızla birlikte ortaklığınız başlıyor. Daha sonra size verilen referral link ile yeni üyeler yapıyorsunuz. Sizin üyelerinizin çokluğu oranında geliriniz artıyor. Agloco sadece sizin üyeliğiniz için size aylık 11.25$ ödeme yapıyor ve yaptığınız üyeler ve onların yaptığı üyeler için (5. sıraya kadar) komisyon veriyor. Diyelim ki siz 5 üye yaptınız ve sizin üyeler de 5 er üye yaptı.

1.level 5

2.level 25

3.level 125

4.level 625

5.level 3125

Tümünü topladığımızda 3905 üye oluyor. Agloco bu üyelerin viewbar ı indirip ayda beş saat online olmaları karşılığında size üye başınaaylık1.25 $ veriyor. Topladığımızda 4886.25 $ yapıyor. (üye olduktan sonra member calculator bölümünden siz de aynı hesabı yapabilirsiniz).

Şu anda Agloco yeni olduğu için 5 üyeyi bulmak çok rahat ama agloco nun üye sayısının artma hızına bakınca 3-4 ay sonra agloco üyesi olmayan kişi bulmak bu kadar kolay olmayacağından bir an önce üye olup networkunuzu genişletmeyi tavsiye ediyorum. Sadece arkadaşlarınızı üye yaparak binlerce üyeye ulaşmanız işten bile değil.

Agloco yetkilisi Brian Greenwald' ın yaptığı açıklamaya göre bir bilgisayarda bir çok üye aynı viewbar ile farklı zamanlarda online olabilir. Yani siz beş saat aylık sürenizi doldurduktan sonra aynı bilgisayarda farklı bir üye viewbar a kendi üyelik ID si ile giriş yapıp o da kazanabilir. Bu durumda bir üye eğer evinde veya işyerinde günlük ortalama yedi saat online oluyorsa bu da aylık 210 saat yapar ki bu 42 üye ye denk gelir. Bu durumda bu üye bütün tanıdık ve arkadaşlarını üye yapıp hem kendisinin hem de üye yapmış olduğu kişilerin kazanmasını sağlamış olur.

Not:Burada telaffuz edilen rakamlar tahmini rakamlardır. Agloco tamamen üyelerine ait olduğu için bu rakamlar Agloco nun elde ettiği kazanca göre artabilir veya azalabilir.

AGLOCO ya KATIL


internetten para
UNUTMAYIN SİZE HİÇBİRŞEY KAYBETTİRMEYECEK, SADECE 10 DK AYIRIN!..




AGLOCO™ ya güvenebilir miyim?

AGLOCO KURUCULARI ( AllAdvantage )

AllAdvantage, üyelerinin internet davranışları sayesinde kazandığı reklam gelirlerinin bir bölümünü yine üyelerine ödeyen, kendini dünyanın ilk infomediary olarak tanıtan bir internet reklam şirketiydi. AllAdvantage, daha sonra bütün online reklam firmaları tarafından kullanılan 'Get Paid To Surf the Web' (Nette surf yaparken para kazanın) sloganı ile özdeşleşmişti.31 Mart 1999 yılında Jim Jorgensen, Johannes Pohle, Carl Anderson, ve Oliver Brock tarafından kurulan AllAdvantage, 18 ay içinde 10 milyon üyeye ulaştı ve faaliyet gösterdiği 2 sene içinde 200 Milyon dolar sermaye topladı. Mevcut üyelerini, yeni üyeler kazandırarak gelirlerini artırmaya teşvik eden AllAdvantage' ın bu stratejisi sonucu şirket o yılların en çok konuşulan şirketlerinden biri oldu. AllAdvantage ın web sayfası da en çok ziyaret edilen 20 internet sitesi içinde yer aldı.

Alladvantage bu gün çok yaygın olarak kullanılan bir çok konsept getirdi. Örneğin; firmanın viewbar' ı kullanıcının masa üstünde bulunan ilk hedefleyici programlarından biridir. Viewbar, kullanıcının ekranın altına indirebileceği ve reklamların küçük bir ekranda gösterildiği küçük bir programdı. Bu teknoloji şu anda internet reklam firmalarının temel çalışma istemidir.

Alladvantage aynı zamanda ilk Chief Privacy Officer çalıştıran firması oldu. Bu kişi kullanıcıların özel bilgilerini korumak ile görevliydi. Şu anda hemen hemen bütün büyük firmalar böyle bir pozisyon bulunduruyorlar.

Büyük ihtimalle Alladvantage en çok viral marketing (üyelerin kendi arkadaş ve tanıdıkları kişileri üye yaparak kazanması) konusundaki başarısıyla biliniyor.


2000 yılından sonra ABD ekonomisinindeki durgunluk, internet reklam harcamalarının azalması gibi nedenlerle ''dot com balonu'' patladı ve AllAdvantage da buna kurban gitti. Aslında AllAdvantage 2000 yılının başında dünyaca ünlü Credit Suisse First Boston tarafından masrafı karşılanacak olan bir halka arz planlamıştı. Ama piyasadaki durgunluk nedeni ile bu planlar iptal edildi. Şubat 2001'de ise şirket tüketicilere yönelik faaliyetlerine son verdi. Kapanana değin AllAdvantage üyelerine 120 milyon dolardan fazla ödeme yapmıştı. AGLOCO Kasım 2006'da AllAdvantage kurucularından bazılarının şirketi yeni bir isimle (AGLOCO) yeniden canlandırdıkları öğrenildi.

Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Alladvantage

AllAdvantage Efsanesi

Not: İnternet otoritesi olarak bilinen john chow Alladvantage den tam 25 000 dolar ödeme aldı ve şu anda agloco da 22 mart 2007 tarihi itibariyle 9 000 üye sayısına ulaşmış bulunuyor. Aşağıda kendisinin agloco giriş sayfasındaki üye sayısını gösteren panel görünüyor.



Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!






Ödeme Şekilleri

ÖDEME ŞEKİLLERİ

Agloco'nun ödeme şekli nasıl olacak?

"Agloco will be making cash payments via check, Paypal and possibly direct deposit. Payments are made after the release of the Viewbar and downloaded by members. "

Yani Agloco, ödemeleri çek, Paypal ve büyük ihtimalle bankanıza havale yolu ile yapacak. Ve tabi ki ödemeler Viewbar çıktıktan ve üyeler tarafından indirildikten sonra yapılacak. AllAdvantage gibi kullanıcılarına 120 Milyon dolar dağıtmış ve tek bir ödeme aksatmamış bir şirketin devamı niteliğinde olan Agloco'nun da ödemelerinde herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Not: Yapılan açıklama ile Paypal'in yanısıra benzeri alternatiflerin de kullanılacağı (kesin olmamakla birlikte Neteller, Moneybookers veya E-Gold diye tahmin ediyorum) ayrıca kredi kartlarına da ödeme yapılacağı belirtildi.





Nasıl Üye Olurum ?

Agloco'ya üyelik ücretsizdir ve üyeliğinizin hiç bir aşamasında sizden ücret istenmez.
Üye olmaya karar verdiyseniz aşağıdaki bannerı tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan üyelik formunu resimlerde gösterildiği şekilde doldurmanız yeterli.

Üye olmak için burayı tıklayın ve aşağıdaki örnekte gösterildiği şekilde devam edin.

internetten para kazanma yontemleri


Click Here To Join'i tıkladığınızda mail adresinize aktivasyon kodunuz gönderilecek

Mail adresinize girip onay mailini açın. (Hotmail kullanıyorsanız önemsiz e-posta kısmına gitmiş olabilir)

Orada http ile başlayan bir link ve hemen altında (Your Password yazan kısım) sizin şifreniz var bu şifreyi ilk kullanımda değiştirmenizi isteyecek.

Http ile başlayan ilk linkte belirtilen adrese gidin ve açılan sayfada e-mailinizi ve size gönderilen şifreyi girip sign in kısmını tıklayın işte bu kadar.

Açılan sayfada;

I’m Ready Refer People' ı tıklarsanız size ait referans linkinizi görebilirsiniz. Bu linki unutmamak için kaydedin, çünkü başkalarını üye yaparken bu linki üye olmak isteyene vereceksiniz. (Benim referans linkim http://www.agloco.com/r/BBGP7278 siz de birini üye yaparken kendi ref.linkinizi kullanacaksınız)

Ayrıca yaptıgınız ve üyelerinizin yaptıgı üye sayısını görmek için www.agloco.com adresine member id ve şifrenizle giriş yapmanız yeterli.








Kısaca AGLOCO™ hakkında..


1.Agloco Saatleri
Agloco'yu ayda sadece 5 saat kullanabileceğiniz daha önce bildirilmişti. Bu konuyla ilgili yeni açıklamaya göre Agloco'dan en yüksek miktarda para kazanmak istiyorsanız mutlaka bu 5 saati doldurmalısınız. Yani diyelimki 1 ay içinde siz 2 saat Agloco kullandınız üyeleriniz 5 saat Agloco kullansa bile bu durumda siz üyelerinizin 2 saatlik kazancını kazanabilirsiniz. Bu yüzden 5 saati doldurmanız lazımki üyelerinizden de en fazla miktarda kazanç sağlayabilesiniz. Viewbarda yeşil bir ışık yer alacak. Bu ışık viewbarın aktif olduğunu gösterecek.

2.Viewbar
Viewabar sadece Windows XP,Vista,2000 sürümlerinde çalışacak. Mac ve Linux kullanıcıları biraz daha beklemek zorunda. Viewbar şimdilik İE 5.5 ve Firefox 1.5 ve üstü browserlarda çalışabilecek.

3.Nakit Dağıtımları
Agloco kalıcı bir firma olmak adına öncelikle şimdiye kadarki maliyetlerini karşılayıp pozitif duruma geçtikten sonra üyelere ödeme yapmaya başlayacak. Bu sebeple muhtemelen ilk bir kaç ay nakit dağıtamayacak. Ancak daha önce de belirtildiği gibi surf saatleriniz toplanıp daha sonra topluca değerlendirilecek.

4.Tek Pc'de Çok Kullanıcı
Bir bilgisayara sadece bir kez Agloco Viewbar indireceğiz ve her üye kendi Member İd ve kullanıcı şifresiyle Agloco'yu kullanacak. Yani evinizde siz ve kardeşiz üye ise, ikinizinde ayrı ayrı Agloco'yu bilgisayarınıza indirmenize gerek yok.

5.İlk Viewbar
Viewbarın 1.0 sürümü son derece basit ve sade olacak daha sonra kendi kendini güncelleştirerek gelişecek.


Size 10 alt üye ile ayda 200 dolar kazanmayı
garanti ediyoruz!!





DİKKAT !: Eğer Hotmail kullanıcısı iseniz Agloco'dan gelen mailler 'Önemsiz Postalar (Junk Mail)' kısmına gitmiş olabilir orayı da kontrol etmeyi unutmayın.



Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!







AGLOCO™ Hesabımda Biriken Saatler


Bildiğiniz gibi Agloco da Viewbarı aylık 5 saat kullanmanız yetiyor. Bu da demek oluyor ki evinizde internete bağlı bilgisayar olması gerekmiyor herhangi bir yerde 5 saatlik limitinizi doldurabilirsiniz. Tabi evinde internete bağlı bilgisayarı olanlar için çok güzel bir imkan da var; bütün aile ve arkadaşlarını üye yapıp aylık kullanma limitlerini tamamlayabilirler (aynı viewbarı farklı üyeler kullanabilir bunu yapmak için her üye viewbarı kullanmak istediğinde kendi üyelik ID si ve şifresiyle oturum açması gerekiyor.).

Not: Alt üyeleriniz viewbarı kullanırken Agloco onlarının kullanımının %25 ini de sizin hesabınıza yazıyor.

Agloco hesabımda biriken saatleri gösteren resim:

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

Açıklamalar:

1. Satır

  • Members: Üyeler
  • New Since June. 1: Haziranın 1 inden itibaren üye olanlar
  • Hours This Month: Bu ay biriken saatler
  • Total Accumulated Hours: Biriken toplam saatler

1. Sütun

  • You: Siz
  • Direct Referrals: Direkt üyeler
  • Extended Referrals: Üyelerin üyeleri
  • Total In Your Network: Toplam Networkunuz

Not: Üyelerinizin kullanımının %25 i sizin hesabınıza yazılıyor. Sizin 5 saatlik kullanımınız toplam networkunuza (Total in your network) eklenmiyor; bu bölümde sadece üyelerinizin kullanımından elde ettiğiniz toplam saatleri gösteriyor. Sizin kullanımınız You yazan yerin karşısında bulunuyor.



Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!






Viewbar nedir?

Viewbar Nedir?

Viewbar sizin interneti aktif olarak kullanırken agloconun sizin için para toplamasını sağlayan indirilebilir bir araç çubuğu (toolbar) dur.

Viewbarı Nasıl İndirebilirim?

Agloco üyelik alanınıza giriş yaptıktan sonra download viewbar düğmesine tıklayarak indirebilirsiniz.

Viewbarı yüklemekte ve kullanmakta sorun yaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Birkaç tane genel hata:
Viewbar Windows Windows 2000, XP ve Vista için tasarlandı. Mac ve Linux versiyonları şu anda hazır değil.
Viewbarı indirirken kaydet yerine çalıştır'ı seçmeniz gerekiyor.
Viewbarın yüklenmesini bloke eden bir firewall programı kullanıyor olabilirsiniz (firewal programı kullanıyorsanız viewbar.exe ve update.exe dosyalarına izin vermeniz gerekiyor.).
Member ID niz ve şifreniz (password) ile giriş yapmanız gerekiyor eğer hatırlamıyorsanız AGLOCO forget info in sayfasına gidip yeni şifrenizi isteyebilirsiniz.
Viewbar logosunda yeşil çizgi yok
- İnterneti aktif olarak kullandığınızdan ve bir broswerın (IE veya Firefox) açık olduğundan emin olun.
- Viewbarın database e bağlanması için 2 dakika bekleyin.
Eğer bunların dışında sorun yaşıyorsanız viewbarı kapatıp yeniden başlatın eğer yine de çalışmıyorsa yeni bir viewbar indirebilisiniz.
- Viewbarı, yeniden başlatmak için Windows penceresinin sağ altında bulunan Viewbar icon (yeşil o unun üstünde sağ tıklayın ve quit i seçin daha sonra icon un üstünde tekrar sağ tıklayın ve sign in i seçin.
- Viewbarı, yeniden yüklemek için Windows penceresinin sağ altında bulunan Viewbar icon (yeşil o ) unun üstünde sağ tıklayın ve quit i seçin daha sonra Windows program ekle kaldır dan Agloco viewbar ı seçin sonra tekra indirin.

Member ID Nedir?

Hesap bilgilerinize ulaşmak için Agloco ya üye olurken kullandığınız e-mail adresini istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bunun için Agloco nun member sign in sayfasına gidip oradan forget your info yu tıklamanız yeterli. ( forget your info yu tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan e-mail adresinizi ve onay için resimdeki yazıyı girmeniz gerekiyor. )

Şifre (password) Nedir?

Agloco nun member sign in sayfasına gidin ve forgot your info linkini tıklayın.

Viewbar ın özelliği nedir? Nasıl çalışır?

Soldan sağa doğru viewbar özelliklerini sıralayalım::

Options: Sol taraftaki Agloco logosuna sağ tıkladığınızda karşınıza Agloco websayfasına ve hesabınıza ulaşabilme seçeneğine ek olarak birçok seçenek çıkacak.
- Dock: Bu menüde viewbarı hem ekranın üstüne hem de altına ayarlayabilirsiniz.
- Skin: Viewbarın mavi, yeşil, kırmızı ve mor olmak üzere dört renk seçeneği bulunuyor.
- Language: Viewbar şu anda İngilizce ve Çince yi destekiyor.
- Advanced Options: Burada Proxy ayarları ve otomatik viewbar yenileme (update) ayarları var. (Agloco viewbara reklam servırı bağlantılandırmaya devam ediyor.)
Accrual Indicator:
Agloco logosundaki ikinci o hesabınızda saat biriktirip biriktirmediğinizi bildiriyor. Eğer yeşil ise biriktiriyorsunuz, kırmızı ise biriktirmiyorsunuz (bu o anda interneti aktif olarak kullanmamanızdan veya aylık 5 saat olan kullanma limitinizi doldurmuş olmanızdan dolayı olabilir).
Ad space: Viewbar daki en büyük alan text reklamlarının alanıdır. Eğer ilginizi çeken bir şey bulursanız üzerine tıklayabilirsiniz! Reklam yeni bir browser da veya pencerede çıkacaktır.
Search: Aramalarınızı arama bölümünde yapabilirsiniz. Google, Yahoo, Amazon gibi arama motorları da dahil olmak üzere birçok arama motoru mevcut.
- Arama motorunu seçmek için: arama kutucuğunun solundaki logoyu tıklayın ve çıkan menüde istediğiniz arama motorunu seçin.
- Arama yapmak için: Arayacağınız kelimeleri kutucuğa yazın, enter düğmesine veya arama kutucuğunun yanındaki büyütece tıklayın.
Favorites ve Tools: Çark düğmesinde sık kullanılanlar ve araçlar var bu bölüm zamanla daha çok geliştirilecektir.
- Favorites: Broswerınızdaki (IE, Firefox vb. )sık kullanılanlar.
- Tools: Windows hesap makinesi (calculator) ve Windows takvimi (calendar) bulunuyor. Bu özellikler viewbarın gelecek sürümlerinde daha çok geliştirilecektir.
Minimize: Aşağı gösteren ok işareti viewbarı küçültmenize yarıyor. Minimize ettiğinizde hesabınıza saat işlenmiyor.

Aynı viewbardan farklı bir üye nasıl oturum açar?

Windows penceresinin sağ altında bir tane Agloco ikon nu olması gerekiyor. O ikona sağ tıklayın ve sign out . u seçin. Tekrar ikonun üzerinde sağ tıklayın ve sign-in ini seçin. Karşınıza yeni bir pencere çıkacak oradan yeni üye oturum açabilir.

Viewbar ile interneti dolaşırken nasıl kredi kazanacağım?

Viewbar ekranda görünüyorken her zamanki internet kullanımınıza devam edin. Yazılım sizin internette aktif olarak geçirdiğiniz zamanı hesaplıyor ve sizin hesabınıza geçiriyor. Şu anda maksimum kullanmanız aylık 5 saattir. Aynı zamanda alt üyelerinizin viewbarı kullanmalarından da kredi kazanıyorsunuz.

Viewbarı nasıl minimize ederim?

Viewbarın en sağında olan aşağı gösteren oku tıklayın Viewbar görünmez olacaktır. Viewbar Viewbar kapalıyken sizin internet kullanımınız kredi üretmeyecek.



Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!






MERAK EDİLENLER

1.AGLOCO nedir?

AGLOCO internetten payınızı almanızı sağlayan ilk internet tabanlı bir ekonomik networkdur. İnternette bir çok reklamcı, arama firmaları, online alışveriş firmaları, ve diğer birçok iş kolu sizin gibi internet kullanıcılarını çekmek için bir çok para veriyorlar. AGLOCO ile bu firmalar size ödeme yapacak. AGLOCO aynı zamanda internet kullanıcılarının actif üyelerinbütün online faaliyetleri için ödeme alabilecekleri global bir topluluktur. Marka tescilli Viewbar teknolojimizi indirerek rahatsız olmadan kendi ilgileri doğrultusunda hazırlanmış içeriğe ulaşarak kazanacaklar. AGLOCO üyelerin yaptığı üyeler için ve onların yaptığı üyeler için (5. basamağa kadar) ödeme yapıyor.

2.AGLOCO dan nasıl hisse ve para kazanırım?

Üye olun interneti her zaman ki gibi kullanın ve para ve hisse kazanın- gerçekten bu kadar basit. Viewbar programını indirdiğinizde aktif olarak online olduğunuz zamanı otomotikman kaydediyor ve biz bunun için size ödeme yapıyoruz. Fakat birinci adım üye olmak. Üye olmak çok basittir ve ücretsizdir. Eğer arakdaşlarınızı, ailenizi üye yaparsanız biz onlar için de ödeme yapıyoruz.

3.Referral sisteminden (yaptığım üyelerden) nasıl kazanacağım?

AGLOCO sizin kullanımınız ve sizin yaptığınız üyelerin ve onların yaptığı üyelerin (Extended referrals)(5. level a kadar) kullanımı için saatlik kullanımlarıyla doğru orantılı olarak olarak size ödeme yapıyor ve yaptığınız üye sayısı için hiçbir sınırlama bulunmuyor.

4.Bir şeyler satın almam gerekiyor mu?

Hayır, AGLOCO üyeliği tamamen ücretsizdir. Hiçbirşey almak veya satmak zorunda değilsiniz. Basitçe agloco ya üye olun, ücretsiz olarak viewbar ı indirin, ailenizi ve arkadaşlarınızı üye yapın ve internetten payınızı alın.

5. Niye AGLOCO hisselerinin %100 ünü üyelerine veriyor?


İnternetin kullanıcının faydalanması gereken bir platform olduğuna inanıyoruz ve eğer kullanıcıların normal internet aktivitelerinden birileri para kazanıyorsa bu kişilerin kullanıcılar olması gerekiyor.

6. AGLOCO hisselerinin tamamını üyelere verecekseniz siz (Geliştirme takımı) nasıl para kazanacaksınız?

Tom Cruise ın menajerine belli bir komisyon vermesi gibi AGLOCO gelirlerinin %10 unu yönetim firmasına verir. AGLOCO nun hareketli bir topluluk olmasını sağlamak için çok iyi yönetilmesi gerekiyor. Yönetici ve kurucular hiçbir şekilde hissesine sahip olamazlar.

7.Benim hisselerimin değeri ne kadar?

Hisselerin değeri direkt olarak şirketin değerine bağlıdır. AGLOCO min hisselerinin değeri üyelerinin internet kullanımına bağlı olduğu için ne kadar çok üyesi olursa o kadar değeri artar. Şu anda şirketi Londra Borsa sında (London Stock Exchange (AIM)) halka arz etmeyi düşünüyoruz. Halka açık bir firma olarak hisselerinin gerçek değerini borsa (pazar) belirler.

8.Kişisel bilgilerimi nasıl değiştiririm?

Profile bölümünde kişisel bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. Değiştirdikten sonra kaydetmeyi (save) untumayın.

9.Hisselerimi ne zaman satabilirim?

AGLOCO halka arz edildiğinde isteyen üyemiz borsada kendi hisselerini satıp satmama konusunda özgürdür.

10.Birden çok hesabım olabilir mi?

AGLOCO üyeliği her bir kişi için bir hesap ile sınırlandırılmıştır. Başka isimler altında hesap açmak kurallarımızın ihlali demek bu da sizin hesabınızın kapatılmasına neden olabilir.

11. Agloco herkese ücretsiz mi?

Evet. AGLOCO herkes için ücretsizdir, gizli ödemeler ve özel hesaplar yoktur.

12. Ne kadar alt üyem olabilir?

Sizin yapabildiğiniz kadar bunun için herhangi bir limit yok.

13.Agloco alt üyelik sistemi (referral) çok katlı pazarlama mı?

Hayır. Çok katlı pazarlamada üyeler yeni üyelere bir şeyler satmak zorunda. AGLOCO bunun tam tersidir. Hiçbir üye AGLOCO ya ödeme yapmaz tersine AGLOCO üyelere firmalardan (arama motorları ve reklam firmaları)kazanç sağlar.

14.Niye viewbar ı şimdi indiremiyorum?

Viewbar şu anda beta test aşamasında bulunuyor. Testlerden ve gerekli değişikliklerden sonra üyelik tarihine göre üyeler sırayla indirecekler. Ne kadar erken üye olursanız viewbar ı o kadar erken indirebilirsiniz.

Admin Notu:Viewbar şu anda (04/06/2007)hazır ve hemen indirebilirsiniz.

14.Viewbar ı indirmek ücretsiz mi olacak ?

Evet, Viewbar ı indirmek tamamen ücretsizdir. Sizin internet bağlantı hızınıza bağlı olarak indirme süreci birkaç dakika sürer.

15.Viewbar ın sürekli ekranımda durması gerekiyor mu?

Hayır, halihazırda AGLOCO aylık 5 saatlik kullanım için ödeme yapacak. Limitinizi doldurduktan sonra viewbarı açık veya kapalı tutabilirsiniz. Herhangi bir zamanda viewbarı kullanmak istemezseniz minimize edin veya kapatın. Viewbarınız kapalıyken hesabınızda para birikmez.

16.Birden fazla bilgisayar kullanabilir miyim?

Viewbarı birçok bilgisayara yükleyip online faaliyetleriniz için hangi bilgisayarı kullandığınıza bağlı olmaksızın hesabınızda para biriktirebilirsiniz fakat aynı anda birden fazla bilgisayarda viewbarı kullanamazsınız. Viewbarın yüklü olduğu herhangi bir bilgisayara üyelik ID niz ile oturum açıp 5 saatlik limitinizi doldurabilirsiniz. (Aylık 5 saatlik limitinizi doldurmak zorunda değilsiniz online olduğunuz süreye göre ödeme alacaksınız.)

17.Üyeliğimi iptal edebiliyor muyum?

Evet, istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ettiğinizde ödeme limiti altındaki parayı almaktan ve vazgeçtiğinizi alt üyelerinizi kaybetmeyi kabul ediyorsunuz. Tabi ki istediğiniz zaman tekrar üye olabiliyorsunuz.

Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!








Üyeler ne yapar?

ÜYELER NE YAPAR ?

Agloco üyeleri kazanmak için tek yapmaları gereken; internet e bağlı iken Agloco Viewbar ı aylık sadece 5 saat ekranın altında bulundurmak. Bu kullanımları karşılığında Agloco üyelerine aylık 11.25$ verecek. Ayrıca Agloco 5. sıraya kadar üyelerin yaptığı üyeler karşılığında %25 komisyon verecek. Asıl Agloco yu cazip kılan yapılan üyelerden verdiği komisyondur. Sadece 5 üye yaparak aylık 4000$ kazanabilirsiniz (Bu sizin üyelerinizin bütün basamaklarda kaç üye yaptığına ve tüm üyelerin aylık kaç saat Viewbar ı kullandıklarına bağlı olarak artabilir veya azalabilir.). Agloco sitesine giriş yaptığınızda kaç üyeniz olduğunu ve Vievbar ı kaç saat kullandıklarını istediğiniz zaman görebiliyorsunuz.

Admin Notu: Agloco vievbar şu anda hazır durumda, hemen indirebilirsiniz.

Agloco Üyelerinin Dikkat etmesi Gereken Noktalar:

  1. Üye yaparken mutlaka referral linkinizi kullanmalısınız (Üye yapacağınız kişilerin bu link ile üyelik formuna ulaşması gerekiyor) . Aksi durumda yaptığınız üye sizin üyeniz olmaz. Referral linkiniz Agloco sitesine giris yaptıgınızda Referral center düğmesinin altında bulunuyor. Örnek: www.agloco.com/r/BBGP7278

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

Agloco şu anda çok yaygın değil dolayısıyla üye bulmak kolay yalnız 2-3 ay sonra agloco ya üye olmamış kişi bulmak zor olacağından şimdiden networkunuzu genişletmeye bakın.


Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!










Basında AGLOCO™

Basında Agloco

para kazanma yollari, sponsorlar

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden biri olan The Economist'in son sayısındaki bir makalede (Working the Crowd) AGLOCO'ya yer verildi. AGLOCO, The Economist'te şu şekilde tanıtılıyor:

"(Online reklam dünyasında) bir başka örnek ise bir grup Stanford mezunu tarafından kurulan AGLOCO. İnternet sitelerinde şöyle diyorlar: "Reklamverenler, arama hizmeti sunanlar veya internet alışveriş siteleri siz internette gezerken size ulaşmak için milyarlarca dolar harcıyorlar. Peki bu paranın ne kadarı sizin elinize geçiyor? Tüm bu ekonomik hareketlilikten bir parçayı da siz hakediyorsunuz." AGLOCO'nun sistemi şöyle işliyor: Bir internet tarayıcı eklentisi (Viewbar) ile kullanıcıların internet aktiviteleri takip edilip bu bilgi reklamverenlerin belirli ilgi alanları olan AGLOCO üyelerine (hedef kitle) ulaşması için kullanılıyor. AGLOCO, reklam gelirlerinin, satış komisyonlarının ve diğer tüm gelirlerinin %90'ını üyelerine dağıtmayı vaadediyor. Buna ek olarak, AGLOCO'ya yeni üyeler kazandıranlar da gelirden pay elde ediyorlar. AGLOCO kurucu takımından Akshay Mavani, şirketin Temmuz'a kadar 10 Milyon üyeye ulaşmayı hedeflediğini söylüyor."

Hiç şüphesiz bu makalenin AGLOCO'nun tanıtımına büyük katkısı olacak. Birçok insan belki bu makaleyi okuduktan sonra AGLOCO'nun hayali bir proje veya topluluk değil de ayakları yere sağlam basan, gerçekçi ve büyük umut vaadeden bir girişim olduğunun farkına varacak. Dahası, bugün Google'da aradığımızda yaklaşık 2.300.000 sonuç veren "AGLOCO" kelimesinin marka değerinin artmasına da fayda sağlayacak.

Bu büyük projenin Türkiye'deki öncüleri olmak bizim elimizde. Belki Viewbar'ın çıkış tarihi uzadı, belki kazanacağımız para hakkında henüz kesin bilgiler yok ama AGLOCO şimdiye kadar tutamayacağı hiçbir söz vermedi. Siz böylesine tutarlı bir şirketin üyesi mi olmak istersiniz yoksa daha en baştan "Size saatbaşı X kadar ödeyeceğiz" deyip sonra forumlarda paralarını alamayan üyelerinin veryansın ettiği bir şirketin mi? Eğer cevabınız AGLOCO ise şimdi üye olun


Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!









Agloco Nasıl Para Kazandıracak ?

Agloco Nasıl Para Kazandıracak ?

Üye olduktan sonra küçük bir Viewbar indirerek bilgisayarımıza kuracağız.
Bu Viewbar başlat menüsünün yanında yer alacak ve internette geçirdiğimiz süreye göre ne kadar kazandığımızı belirleyecek. Tek yapmamız gereken internetteyken Viewbarı açık tutmak ve aramalarımızı Google'da değil bu Viewbar üzerinden yapmak. Bu arada siz üye sayınızı olabildiğince artırmaya çalışın. Çünkü hem Agloco şu an beta aşamasında ve bu aşamada üye olan kişilere bir takım sürprizleri olacağı duyuruldu, hemde kazancınız üye sayınızla doğru orantılı olarak artacak.

internetten para kazanma yollari

Sistemde 4 seviyeli bir alt üyelik(referral) bulunmaktadır. Mesela 5 kişi sizin referans numaranız üzerinden üye oldu. Bu kişilerde 5 üye kazandırdı ve 4 seviye bu şekilde tamamlanırsa AGLOCO'nun hesap makinesine göre aylık kazancınız 4886.5 birim olur. 1 Birim= 0,2 dolar da olabilir 2 dolarda olabilir. Bu AGLOCO’ nun piyasada bulacağı hisse değeri üzerinden hesaplanacaktır.

Agloco ile Nasıl Para Kazanabilirsiniz ?

1.Üyeler Viewbar'ı çalıştırarak Agloco'nun gelirlerine ortak olurlar.

2.Üyeler Viewbar'ı kullandıkları orana göre Agloco hisselerine sahip olabilirler.

3.Bir üye Agloco'ya ne kadar çok üye kazandırırsa o kadar çok kazanır. Çünkü Agloco, üyelerin sahip olduğu bir oluşumdur. Bu da gösteriyor ki ne kadar çabuk üye olursanız o kadar çok kazanma şansınız artar çünkü bu sürede daha fazla üye bulabilirsiniz.

4.Viewbar'da reklamı yapılan ürünlerden üyeler de komisyon alacaklardır.

AGLOCO üyeleri olarak iki şekilde kazanacağız. Hisse ve nakit şeklinde.

HİSSE
AGLOCO ya kazandırdığımız her üyenin yaklaşık değerinin 30$ olacağı öngörülüyor.
Eğer 10 üye kazandırmışsanız, 10x30$=300$ dolarlık AGLOCO hissesi
Eğer 100 üye kazandırmışsanız, 100x30$=3000$ dolarlık AGLOCO hissesi
Eğer 1000 üye kazandırmışsanız, 1000x30$=30000$ dolarlık AGLOCO hissesi

NAKİT
Her üyenin aylık toolbardan 5-15$ kazanacağı tahmin ediliyor.
Üyelerinizin toolbardan kazancının da %25 ini kazanacaksınız.
Her üyenin 10 dolar kazandığını varsayar isek;
Eğer 10 üyeniz var ise, 10$+%25(10x10$)=35$/ay
Eğer 100 üyeniz var ise, 10$+%25(100x10$)=260$/ay
Eğer 1000 üyeniz var ise, 10$+%25(1000x10$)=2510$/ay

Bu hesaplar AGLOCO' nun 2 yılda 2 milyon aktif üyeye ulaşması öngörülerek yapılmıştır.
AGLOCO nun hedefi ise Temmuz 2007 ye kadar 10 milyon üyedir. 80/20 kuralına göre de bu üyelerin ancak 2 milyonu aktif olacaktır.

Sonuçlar
1.Hiç referral'e(alt üyeye) sahip olmayan üyeler üyelik için ortalama 150$ kazanacaklar.
2.Ayrıca aylık Viewbarı çalıştırmalarından kazançları olacak.
3.Kazandırdıkları her referral üye başına ortalama 30$ kazanacaklar. Ayrıca bu üyelerin Viewbarı kullanmalarından kazanacaklar.
4.Yine analiz göstermektedir ki her üye aylık Viewbardan 5-15$ kazanacaktır. Ne kadar referral üye o kadar çok kazanç.

Ödemeler Ne Şekilde Olacak ?

AGLOCO, ödemeleri çek, Paypal ve bankanıza havale yolu ile yapacak. Ödemeler Viewbar kullanıma sunulup üyler tarafından indirildikten sonra yapılacak. Paypal'ın yanısıra benzeri alternatiflerin de kullanılabileceği(E-Gold,Neteller vb.) ayrıca kredi kartlarına da ödeme yapılacağı belirtildi.


Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!



Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!







AGLOCO™ Ödemeler Hakkında!!!

AGLOCO Ödemeleri Hakkında Geniş Ayrıntı


Şu anda internette AGLOCO ödemeleri hakkında çeşitli haberler yayınlanmaktadır.Fakat siteler arasında fazla bir tutarlılık görülmemektedir.Bu konunun tamamen aydınlığa kavuşabilmesi için bizzat Agloco-Turkiye ekibi olarak AGLOCO yetkilileri ile temasa geçtik ve konu ile ilgili gerekli bilgileri edindik.

(Kaynaklar tamamen orjinaldir.Türkçe çevirisi en kısa zamanda sitemizde yer alacaktır.)

===================================================================

___________________________________________________________________

From: kadir yazar [mailto:kdryazar@yahoo.com]
Sent: Thu 8/23/2007 4:10 PM
To: Member.support.us -
Subject: NEED HELP!!

Hi there,

I'm a member of AGLOCO.I've a blog about AGLOCO and I have been giving information about AGLOCO.In this way I make them member of AGLOCO with my referans.There isnt any problem here.But nowadays they all ask the same question:
''''When is the AGLOCO start to pay??''''
I need some information about this subject.I have to explain this to the members which were refered by me.
Best wishes
Kadir Yazar


===================================


From: "Member.support.us -"
Sent: Thu, 23 Aug 2007 16:21:38
To: "kadir yazar"
Subject:
RE: NEED HELP!!

Dear kadir ,

Thanks for getting in touch with your question. Apologize for the delay in responding to your email. We are working diligently in responding to all incoming emails.

AGLOCO will be making cash payments via check, Paypal and possibly direct deposit.

Cash Distributions: To be a sustainable entity in the long term, AGLOCO makes Member cash distributions from its positive cash flow (revenue minus costs). Therefore, please do not expect a check after the first couple of months as it will take time to collect revenue from advertisers and this revenue must exceed costs in order to make cash distributions to Members. We will be keeping Members informed of our financials and you can visit the Official company blog at http://blog.agloco.com for the latest updates.

Maximizing revenue is extremely important to AGLOCO, since cash distributions will come from AGLOCO’s positive earnings (revenue exceeding expenses). There is some information available on the AGLOCO website and in previous posts to this blog, but I will talk more about this important stage of AGLOCO’s future in my next post. I won’t be giving exact payment dates nor a fixed hourly rate prediction (as AGLOCO cannot predict future revenues per Member), but I will talk more about how the distributions will work.

How are you going to pay me if you don’t have any of my payment information?

Before the cash payments begin we will verify your billing information and ask you to specify how you would like to be paid. We currently plan to have several forms of payment available, including check, direct deposit, and PayPal. Remember that only one account per Member is allowed.

Is there going to be a “minimum” payout level achieved in my account like many affiliate programs have?

Yes, a minimum will be required to keep transfer costs down. All sums not distributed are accumulated in the Member’s AGLOCO account until the minimum is reached.

How are the cash payments going to work?

So, here are three of the potential ways AGLOCO can pay Members. As you know, when you use the Viewbar you accumulate hours (currently up to 5 hours/month, and plus a credit of referral hours at a 25% rate). These hours, both your monthly totals and your overall accumulated hours, are the basis for cash distributions.

Monthy Viewbar hours: Based on the hours you and your referrals surf each month, you will get a share of the “distribution pie”. Your share is equal to your percentage of the total hours accumulated by all Members (including referral hours). How would this work? Here is a hypothetical example. Suppose in a given month AGLOCO distributes $100,000 for that month’s hour accumulation. Also suppose that the total hours all Members have accumulated that month is 1,000,000 hours. This means that AGLOCO would pay $0.10 for each hour you are credited with that month. So in this example if you had accumulated (yourself plus referrals) 500 hours that month, you would be paid $50.

Please visit our company blog page http://blog.agloco.com/ for additional answers to questions.

If you have further questions, please feel free to contact our Member Services team at support@agloco.com.

Our Anti-spam Policy: http://www.agloco.com/web/guest/antispam

Our Privacy Policy: http://www.agloco.com/web/guest/privacy

Sincerely,

AGLOCO Member Services Team

---------------------------------------------------

Answers to Questions: https://www.agloco.com/web/guest/help/faq

Company Blog: http://aglocoblog.blogspot.com/

Sometimes Free is too Expensive...



__________________________________________________________________

==================================================================