Üyeler ne yapar?

ÜYELER NE YAPAR ?

Agloco üyeleri kazanmak için tek yapmaları gereken; internet e bağlı iken Agloco Viewbar ı aylık sadece 5 saat ekranın altında bulundurmak. Bu kullanımları karşılığında Agloco üyelerine aylık 11.25$ verecek. Ayrıca Agloco 5. sıraya kadar üyelerin yaptığı üyeler karşılığında %25 komisyon verecek. Asıl Agloco yu cazip kılan yapılan üyelerden verdiği komisyondur. Sadece 5 üye yaparak aylık 4000$ kazanabilirsiniz (Bu sizin üyelerinizin bütün basamaklarda kaç üye yaptığına ve tüm üyelerin aylık kaç saat Viewbar ı kullandıklarına bağlı olarak artabilir veya azalabilir.). Agloco sitesine giriş yaptığınızda kaç üyeniz olduğunu ve Vievbar ı kaç saat kullandıklarını istediğiniz zaman görebiliyorsunuz.

Admin Notu: Agloco vievbar şu anda hazır durumda, hemen indirebilirsiniz.

Agloco Üyelerinin Dikkat etmesi Gereken Noktalar:

  1. Üye yaparken mutlaka referral linkinizi kullanmalısınız (Üye yapacağınız kişilerin bu link ile üyelik formuna ulaşması gerekiyor) . Aksi durumda yaptığınız üye sizin üyeniz olmaz. Referral linkiniz Agloco sitesine giris yaptıgınızda Referral center düğmesinin altında bulunuyor. Örnek: www.agloco.com/r/BBGP7278

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

Agloco şu anda çok yaygın değil dolayısıyla üye bulmak kolay yalnız 2-3 ay sonra agloco ya üye olmamış kişi bulmak zor olacağından şimdiden networkunuzu genişletmeye bakın.


Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!Üyelik ücretsizdir!!!


Üyelik sadece 5 dk nızı alacak!!