Nasıl üye olurum?

Nasıl Üye Olurum ?

Agloco'ya üyelik ücretsizdir ve üyeliğinizin hiç bir aşamasında sizden ücret istenmez.
Üye olmaya karar verdiyseniz aşağıdaki bannerı tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan üyelik formunu resimlerde gösterildiği şekilde doldurmanız yeterli.

Üye olmak için burayı tıklayın ve aşağıdaki örnekte gösterildiği şekilde devam edin.

internetten para kazanma yontemleri


Click Here To Join'i tıkladığınızda mail adresinize aktivasyon kodunuz gönderilecek

Mail adresinize girip onay mailini açın. (Hotmail kullanıyorsanız önemsiz e-posta kısmına gitmiş olabilir)

Orada http ile başlayan bir link ve hemen altında (Your Password yazan kısım) sizin şifreniz var bu şifreyi ilk kullanımda değiştirmenizi isteyecek.

Http ile başlayan ilk linkte belirtilen adrese gidin ve açılan sayfada e-mailinizi ve size gönderilen şifreyi girip sign in kısmını tıklayın işte bu kadar.

Açılan sayfada;

I’m Ready Refer People' ı tıklarsanız size ait referans linkinizi görebilirsiniz. Bu linki unutmamak için kaydedin, çünkü başkalarını üye yaparken bu linki üye olmak isteyene vereceksiniz. (Benim referans linkim http://www.agloco.com/r/BBGP7278 siz de birini üye yaparken kendi ref.linkinizi kullanacaksınız)

Ayrıca yaptıgınız ve üyelerinizin yaptıgı üye sayısını görmek için www.agloco.com adresine member id ve şifrenizle giriş yapmanız yeterli.








Tek yapmanız gereken burayı tıklayarak üye olmak Viewbar'i indirerek ayda en az 5 saat bu programı çalıstırmak ve arkadaşlarınızı üye yaparak daha çok kazanmak..