Nedir bu AGLOCO™ dedikleri?

AGLOCO™ nedir?

İnternette yaptığımız herşeyin başkalarına para kazandırdığını belki biliyorsunuzdur. Arama yaptığın, birşey indirdiğin, bir siteye katıldığın, reklam izlediğin, bir reklama tıkladığın, bir hikaye resim veya video yüklediğin, birşey satın aldığın hatta msn'de görüştüğün her an bir takım şirketler veya insanlar senin bu aktivitenden para kazanıyor.

Hatırlarsanız yakın zaman önce Google firması, Mozilla Firefox'u 52milyon Dolar'a, YouTube'u ise tam 1.65milyar Dolar'a satın almıştı çünkü Firefox ve YouTube'u milyonlarca insan kullanıyordu. YouTube'u bugünlere getiren biz internet kullanıcıları oldu ama YouTube, Google'a satıldığında sadece YouTube'u kuranlar zengin oldu.
Peki bunların AGLOCO ile ne ilgisi var ?

İşte bu noktada devreye AllAdvantage isimli şirket giriyor. Bu şirket 1999 yılında elde ettiği kardan üyelerine pay vereceğini açıklamış ve 18 ay içinde 10milyon üyeye ulaşıp 120milyon doları üyelerine dağıtmıştı. Aynı şirket şimdi AGLOCO ile tekrar piyasaya çıktı ve gelirlerinin %90'ını üyelerine dağıtacağını duyurdu. Şu an AGLOCO ile ilgili reklam filmleri yurtdışındaki tvlerde gösteriliyor.(Reklam filmlerini sayfanın yan tarafında bulunan AGLOCO Video Görüntüleri' nden izleyebilirsiniz.) Öyle çok ilgi var ki herkes üye olup başkalarını da üye yapmak için çaba sarfediyor. Çünkü üye yaptığınız her kişi kazancınızı daha da artıracak.





Tek yapmanız gereken burayı tıklayarak üye olmak Viewbar'i indirerek ayda en az 5 saat bu programı çalıstırmak ve arkadaşlarınızı üye yaparak daha çok kazanmak..